FAQ

Hier vind je de antwoorden op veel gestelde vragen

wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen gratis in Haarlem & Heemstede bij bestellingen vanaf 20 euro. 

In Amsterdam bezorgen wij gratis bij bestellingen vanaf 35 euro.

Bij kleinere bestellingen rekenen wij 4,50 bezorgkosten.

wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Haarlem:

Wij bezorgen van woensdag t/m zondag in Haarlem.

Als je je bestelling voor 12 uur hebt geplaatst, kun je je bestelling dezelfde dag verwachten tussen 16 - 18 uur. Anders bezorgen wij de volgende dag tussen 16 - 18 uur.

 

Heemstede:

Wij bezorgen elke zondag in Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Zwaanshoek en Vogelenzang.

Als je je bestelling uiterlijk zaterdag om 17 uur hebt geplaatst, kun je je bestelling op zondag verwachten tussen 16 - 18 uur.

 

Amsterdam:

Wij bezorgen soms ook op vrijdag in Amsterdam! De eerstvolgende leverdatum is: vrijdag 13 juni.

Als je je bestelling uiterlijk donderdag om 17 uur hebt geplaatst, kun je je bestelling op vrijdag verwachten tussen 16 - 18 uur.

Ik woon niet in het bezorggebied maar wil wel graag empanadas bestellen, kan dit?

Wij bezorgen voor nu alleen in Haarlem, Amsterdam & Heemstede. Wil jij ook graag dat wij in jouw woonplaats bezorgen? Stuur ons even een bericht, dan kijken wij wat er mogelijk is. Afhalen in onze winkel in Haarlem is altijd een optie.

kan ik zelf kiezen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Het is mogelijk om een eigen bezorgdag te kiezen, bij bestellingen vanaf 50 empanadas. Je kunt hiervoor een cateringaanvraag insturen en wij reageren dan met een passende offerte. Je kunt dan zelf de dag + tijd bepalen, in overleg met wat er mogelijk is. 

 

Bij kleinere bestellingen ligt het aan je bezorglocatie of je je eigen bezorgdag kunt kiezen.

 

In Haarlem bezorgen wij van woensdag t/m zondag. Je kunt in de opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling een bezorgdag van jouw voorkeur doorgeven.

 

VB. Je plaatst je bestelling op woensdag, maar wilt de empanadas pas op zondag thuisbezorgd krijgen. Vul dan in bij opmerkingen 'graag op zondag '..datum..' bezorgen'. En wij zorgen ervoor dat de empanadas op de gewenste dag worden thuisbezorgd.

 

In Heemstede e.o. bezorgen wij op  zondag. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling bij 'opmerkingen' je dag van voorkeur doorgeven. Let er wel op dat de bestelling nog op tijd binnen is voor de gewenste bezorgdag, dat is voor 17 uur de dag ervoor.

 

In Amsterdam bezorgen wij alleen op vrijdag en daar is het niet mogelijk om een andere dag te kiezen, tenzij je meer dan 50 empanadas wilt bestellen. In dat geval kun je een cateringaanvraag sturen en reageren wij met een passende offerte. 

hoe kan ik de empanadas het beste bewaren?

Wij bezorgen de empanadas koud, zodat je ze zelf kunt opwarmen wanneer jou dit uitkomt. Je kunt de empanadas op de dag van ontvangst nog 3 dagen in de koeling bewaren. Ook zijn onze empanadas geschikt om in te vriezen. 

hoe kan ik de empanadas het beste opwarmen?

De empanadas warm je het beste op in de oven. Laat de oven eerst even voorverwarmen op 180'C.

 

Vanuit de koeling doe je de empanadas 10 minuten in de oven.

Vanuit de vriezer doe je de empanadas 20 minuten in de oven. Je hoeft de empanadas niet eerst te laten ontdooien.