Winkel

Winkel Shop Empanadas Maxima HaarlemEen Argentijnse delicatessenwinkel middenin het centrum van Haarlem, direct naast de Grote Markt. Je vindt hier heerlijke handgemaakte, ovenverse empanadas volgens traditioneel Argentijns familierecept. Ook ben je hier aan het goede adres voor bijvoorbeeld een verse salade, koffie/thee (ook to go) en vind je hier andere typisch Argentijnse producten zoals wijnen, yerba mate en Argentijnse zoetigheden.

 

Wij maken de empanadas voor je warm! Een pakketje mee nemen naar huis is natuurlijk ook mogelijk, zelf opwarmen is heel eenvoudig. 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180'C.  

 

Wij zijn open voor afhalen op:

  • Woensdag 12 - 20 uur
  • Donderdag 12 - 20 uur
  • Vrijdag 12 - 20 uur
  • Zaterdag 11 - 20 uur
  • Zondag 11 - 20 uur

Je vindt Empanadas Maxima ook wekelijks op de zaterdagmarkt op de Grote Markt in Haarlem van 10 - 17 uur en regelmatig op vrijdag op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam van 10 - 17 uur. Hou hiervoor onze Social Media in de gaten!

Empanadas

Bij Empanadas Maxima vind je traditionele empanadas volgens familierecept uit Argentinië. Een empanada is eigenlijk een gevuld pasteitje en de vullingen kunnen ontzettend varieren. Op het menu vind je zowel empanadas met vlees als vegetarische opties. En wist je dat we ook een veganistische empanada hebben? Aan jou de keuze!