Winkel

winkel empanadas maxima haarlem
Een Argentijnse delicatessenwinkel middenin het centrum van Haarlem, direct naast de Grote Markt. Je vindt hier heerlijke handgemaakte, ovenverse empanadas volgens traditioneel Argentijns familierecept. Ook ben je hier aan het goede adres voor bijvoorbeeld een verse salade, koffie/thee (ook to go) en vind je hier andere typisch Argentijnse producten zoals wijnen, yerba mate en Argentijnse zoetigheden.
Argentijnse producten empanadas maxima haarlem

Empanadas

Bij Empanadas Maxima vind je traditionele empanadas gemaakt volgens familierecept uit Buenos Aires, Argentinië. Een empanada is eigenlijk een gevuld pasteitje en de vullingen kunnen ontzettend variëren. Het deeg is lichter dan bladerdeeg of brooddeeg en de empanadas worden in de oven gebakken.

empanadas nederland empanadas maxima haarlem holland

Verschillende soorten

Wij verkopen zeven verschillende soorten empanadas, met vlees, vegetarisch of veganistisch.

empanadas maxima

Koop je verschillende smaken door elkaar? Geen zorgen! We hebben er iets op bedacht waardoor je precies kunt weten wat er in elke empanada zit. Alle vegetarische empanadas hebben een gestreepte rand en alle empanadas met vlees een gedraaide. Daarnaast heeft elke empanada een lettertje in het deeg gestempeld dat correspondeert met de Spaanse benaming. Op de flyer die je er van ons bij krijgt, staan de vormen en letters uitgetekend bij de juiste smaak en wordt ook de oventijd vermeld. Zo moet het goedkomen!

Bereiden & bewaren

Wij verkopen vers gebakken empanadas die je gekoeld mee naar huis kunt nemen, zodat je ze kunt opwarmen precies wanneer jou dit uitkomt. En dat is heel eenvoudig, 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180'C. Ook kun je ze op de dag van aankoop nog 3 dagen in de koeling bewaren of invriezen. Natuurlijk kunnen wij de empanadas in onze winkel ook voor je opwarmen, als je deze meteen gaat nuttigen. Buen Provecho!