Winkel

winkel empanadas maxima haarlem
Een Argentijnse delicatessenwinkel middenin het centrum van Haarlem, direct naast de Grote Markt. Je bent hier aan het goede adres voor ovenverse empanadas en andere heerlijke Argentijnse producten zoals dulce de leche, alfajores, yerba mate en malbec. Ook kan je bij ons terecht voor een lekkere coffee to go!
 
Argentijnse producten empanadas maxima haarlem

Empanadas

Onze empanadas worden in de oven gebakken en we hebben wel 15 verschillende soorten. Zowel met vlees en vis als vegetarisch en veganistisch. Elke empanada is op een andere manier dichtgemaakt, waardoor je de smaken uit elkaar kunt houden. Geen probleem dus als je verschillende smaken door elkaar bestelt! Je krijgt van ons bij aankoop van empanadas een handig lijstje waar alle verschillende empanadas op staan uitgetekend.

empanadas nederland empanadas maxima haarlem holland

Bestellen

We hebben elke dag waarop we open zijn voldoende versgebakken empanadas in de toonbank gepresenteerd. Een spontaan bezoek aan de winkel is dus zeker mogelijk! Mocht je specifieke smaken willen bestellen, dan willen we je vragen om hier via de website even een bestelling te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat deze op de gewenste dag en tijd voor je klaarstaat.