Over ons

Begonnen op de zaterdagmarkt in Haarlem en uitgegroeid tot een winkel in het centrum van Haarlem met thuisbezorging en de verzorging van catering.

   Kevin komt uit Buenos Aires, Argentinië en is naar Nederland gekomen voor de muziek. Hier leerde hij Myrte kennen en tijdens een familiebezoek in 2016 in Argentinië ontstond het idee om empanadas te leren maken en te verkopen in Nederland. In de familie van Kevin zijn empanadas elke week vaste prik, maar in Nederland waren ze nog niet zo bekend. Na de nodige kennis te hebben opgedaan, begon de verkoop op de Grote Markt om uit te proberen hoe de empanada in Haarlem zou worden ontvangen.

'Dit was direct een groot succes! Het idee om samen gezellig in het weekend op de markt te staan, groeide al snel uit tot een dagelijkse bezigheid. De eerste winkel openden wij begin 2018 in de Vijfhoek en een kleine twee jaar later het tijd voor een volgende stap. In november 2019 verhuisden wij naar de Damstraat, centraal gelegen op een prachtige locatie. Het team is inmiddels uitgebreid en iedereen werkt met passie binnen ons bedrijf. Wij zijn ons personeel, maar ook onze klanten enorm dankbaar! Muchas gracias & hasta pronto!

  

 

November 2021 | Empanadas Maxima ontmoet koningin Máxima

empanadas maxima ontmoeting koningin maxima

Augustus 2021 | Artikel Haarlems Dagblad

Haarlems Dagblad Empanadas Maxima

Over ons geschreven

  america tv empanadas maximaempanadas maxima la nacion empanadas maxima nh nieuwsla nacion empanadasindebuurt empanadasde buik empanadashaarlems dagblad empanadas empanadas maxima radio nacional argentina empanadas maxima haerlems bodem empanadas maxima mdzbinnenblad vijfhoek empanadasbarts boekje empanadashaarlem cityguide empanadasculy empanadasharpers bazaar empanadas